Ilmanvaihto

Tarpeenmukainen ilmanvaihto

Tarveohjattu ilmanvaihto on nykyisin isosti mukana, kun ilmanvaihtoa suunnitellaan. Olemme olleet alusta asti mukana ja päässeet seuraamaan kehitystä tuotteissa ja toteutuksissa. Järjestelmien huolto ja siinä onnistuminen on meille palvelu, johon olemme panostaneet.

Ilmanvaihdon puhdistus- ja mittaustöiden yhteydessä tulee järjestelmä käydä läpi niin, että kaikki laitteet ovat toimintakuntoisia. Järjestelmän toiminnan tarkastuksessa meidän vahvuutemme on oma automaatio-osaaminen. Työn yhteydessä pystymme kartoittamaan koko järjestelmän toimivuuden.

Olemme kohteissamme tutustuneet kaikkiin markkinoilla olevien toimittajien tuotteisiin. Pääsääntöisesti kohteemme ovat julkisen sektorin kohteita sekä yksityisiä palvelutalojen rakennuttajia.

 

Ilmanvaihdon asennukset, säädöt, mittaukset sekä puhdistukset Salon, Helsingin ja Turun työkohteisiin

 

Ilmanvaihtourakointi suoritetaan Salon, Helsingin ja Turun työmaakohteissa.

 

IV-asennus

Ilmanvaihtoasennukset kaikenkokoisiin kohteisiin. Toimimme omissa kohteissamme IV-työnjohtajana.

 

IV-mittaus ja -säätö

Kaikissa omissa urakoimissamme kohteissa teemme itse mittaus- ja säätötyön. Käytämme mittausmenetelmänä pääsääntöisesti suhteellista mittausta, jolla saadaan kanavisto tasapainoon välttäen liiallisia paineita, sekä äänitasot mahdollisimman pieniksi. Teemme myös kanavien painekokeet.

 

IV-puhdistus

Pääsääntöisesti puhdistamme koneellisia ilmanvaihtojärjestelmiä. Käytössämme on nykyaikainen kattava kalusto, joka mahdollistaa hyvän lopputuloksen. Käytämme puhdistustöissä vain omaa henkilökuntaa, parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.